TAJNA MUAMEROVE TORBICE: Kao u filmovima, nestala je “aktovka sa dugmetom za lansiranje nukelarki.”

Tako se policija alarmirala da traži Muamerovu, pozamašnu torbu, taman veliku da u njoj stane poveliki pištolj, za “samodbranu” i rekreativno pucanje u streljani.
Nakon saznanja da torbice nema, odmah se aktivirala veza sa vladinim organima pa se čak išlo i do toga da se zovu najveći vladini službenici i ministri kako bi se pronašla pa je u Pazar po hitnom postupku došla specijalna jedinica za traganje i pronalaženje.
Medjutim, torbice i dalje nema, uhapšeno je jedno lice koje liči na onog sa snimka, ali, izgleda da je opet ćorak. Torbice sa nuklearnim kodovima i dalje nema.

Sve svoje snage pripadnici Policije stavili su Muameru na raspolaganje, da pomognu u zataškavanju tajni njegove torbe.
ŠTA SVE MOŽE BITI U TORBICI?

U torbi ima tajni, baš onakvih za koje javnost ne sme da zna… Možda krije razne legitimacije, idnetifikacione kartone tajnih službi, družbi i udruženja.
Ima tu i telefona koji i sebi kriju strategiju, naredbodavne poruke, razgovore, odluke, šifrovane kodove, do onih maznih, ljubavno idiličnih pisama svojim mezimicama, drugaricama i miljenicama.
Možda je tu i pečata mnogo, od svih Muamerovih fiktivnih udruženja, nevladinih organizacija…Mešihata, IUNP i td.
Ima tu plahovitih tajni.
A ko zna, možda je ovo Muamerov trik da uđe u žižu javnosti, da se priča o njemu i torbici sa “dugmetom za aktivira je nuklearki, ili hidrogenskih bombi.” 
Važan je njima Muamer, a važne i tajne njegove torbice. Treba to sve sakriti od javnosti, stroga je naredba da se o tome me govori.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO