TRAVIO PREDSTAVLjA! Hotel ADAM i EVA

I ove sezone u ponudi turističke agencije TRAVIO nalazi se niz hotela koji pružaju različite sadržaje predvidjene za sve tipove gostiju.

U nastavku predstavljamo hotel koji se razlikuje od drugih hotela po specifičnom dizajnu i idealno je mesto za parove koji žele romantični medeni mesec. Reč je o hotelu Adam & Eva. Resort je otvoren 2006. godine, a poslednji put renoviran 2014. Prostire se na 100.000 m². Ima 476 soba i 68 vila soba.

Tu su još glavni restoran, poslastičarnica, Italian Lounge, 7 à la carte restorana (“Mezes“, “Steakhouse“, “Eros“, “Şark-I“, “Arrigato“, “Blind“ (večera u potpunom mraku) i “Basilico“), 7 barova (“Cheer“, “Sunset“, “Regular“, “Artium“, “Beach“, “Show Center “, “Lab Disco“).

Hotel je predviđen za boravak samo odraslih osoba starijih od 16 godina.

Hotel ima svoju 300m dugu peščanu plažu sa jednim dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Usluga u hotelu je Ultra all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina, dijetalni meni, poslastičarnica….. Food Corners: užina,  sladoled, kolači, topli i hladni napici tokom dana na raznim lokacijama u hotelu.

Design sobe su opremljene: balkonom, sofom na balkonu, garderobom, parnim kupatilom za 2 osobe, plazma TV-om, satelitskom TV i radio kanalima, mini barom, sefom, đakuzijem, barrisol plafonom, zidom u ogledalima, Wi-Fi internetom.

Većina soba ima bočni pogled na more. Za sobe specijalne kategorije kontaktirajte agenciju. Đakuzi nije dostupan u sobama za osobe sa posebnim potrebama.

Health & Wellness centar se prostire na 5.500m2. U okviru njega može se koristiti: fitness centar, aromaterapija, parno kupatilo, zona za inhalaciju, finska sauna, šok bazen, ruska sauna, đakuzi sa hidro terapijama, tursko kupatilo.

.

Hotel ima 5 otvorenih bazena, zatvoreni bazen sa toplom vodom (od 01. novembra do 31. marta), gimnastika u vodi, step aerobik, stoni tenis, boćanje, odbojka na plaži, mini fudbal, aerobik u vodi, pilates, joga, skvoš (oprema i teren), diskoteka, specijalne muzičke predstave i gostovanja, živa muzika, disco lab, DJ gostovanja.

Ovaj i još mnogo hotela možete pronaći u ponudi agencije TRAVIO iz Novog Pazara. Telefon za informacije je 066/36-22-22

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO