TRAVIO: Royal Seginus, hotel kojem ćete se uvek vratiti

Hotel koji vam danas predstavljamo nalazi se u Antaliji, u poznatom delu grada Lara, udaljen oko 17km od centra Antalije i oko 15km od aerodroma.

Royal Seginus je otvoren prošle godine i pripada poznatom lancu Stone Groupe Hotels i zauzima površinu od 70.000m².

Ima ukupno 498 soba ( 349 superior standardnih, 80 porodičnih duplex soba, 48 porodičnih soba sa konekcijom, 8 junior suite-a, 8 deluxe suite-a i 5 soba za osobe sa posebnim potrebama).

Hotel poseduje glavni restoran „Seginus“, „Universal“ dečji restoran, „Stella“ snack restoran, „Planet Bistro“, poslastičarnicu, food corner, 9 a la carte restorana ( italijanski, turski, dalekoistočni, suši, riblji, meksički, steak, tapas i japanski) i 8 barova.

Hotel Royal Seginus je idealn za decu svih uzrasta a za one od 4 do 12 godina, hotel poseduje mini klub, mini disko, igralište, aqua park i luna park.

Peščana plaža udaljena oko 300m od hotela, na kojoj se nalazi bar, suncobrani, ležaljke i peškiri koji se ne plaćaju.

Usluga u hotelu je na bazi all inclusive samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u „Planet Bistro“ restoranu. U konceptu su dijetalni, dečji i tematski meni, užina, poslastičarnica i sladoled.

Sobe u ovom hotelu će vas ostaviti bez daha. Komfor i luksuz u ovom, takoreći novootvorenom hotelu, svrstava ga u sami vrh antalijskih hotela. Standard superior sobe poseduju: balkon, parket, ketler za kafu i čaj, radni sto, mini bar (dopunjava se dnevno bezalkoholnim napicima, vodom i pivom), satelitsku TV, telefon, kupatilo, fen, tuš WC, sef.

Nijedan drugi hotel nema veličinu stadard sobe kao Royal Seginus. Standard superior sobe su veličine 64 m2 i imaju pogled na more, kopno i bočni pogled na more. Krevetac je dostupan na zahtev.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, đakuzi, soba za relaksaciju samo su neki od sadržaja koji će upotpuniti nezaboravan odmor u ovom hotelu. Hotel poseduje glavni bazen (2308m²), poluolimpijski (312m²), bazen sa toboganima i otvoreni bazen. Dečji bazen (50m2) i dečji bazen sa toboganima.

Akva park, luna park, tenis, stoni tenis, fitness centar, boćanje, aerobik su samo od nekih aktivnosti koje, uz hotelske animatore, čine da nijedan trenutak u ovom hotelu nije isti. Gostima su još na raspolaganju gimnastika u vodi, odbojka na plaži, vaterpolo, jutarnja gimnastika i razne dnevne i večernje animacije.

Ovaj hotel pripada grupi hotela kojom će te se uvek vratiti i u agenciji TRAVIO iz Novog Pazara (066/36-22-22) rado ga prporučuju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO