Tužilaštvo: Saslušani okrivljeni zbog nasilničkog ponašanja

BEOGRAD – Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je saslušao uhapšene Z. M. (rođenog 1985. godine) i N. A. (rođenog 1992. godine) zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz člana 344. stav 2. u vezi stava 1. Krivičnog zakonika.

Okrivljenima se stavlja na teret da su dana 7. juna 2024. godine na Novom Beogradu, u krugu jedne kompanije, nakon verbalne rasprave sa oštećenima – radnikom obezbeđenja i vozačem direktora kompanije, oko parking mesta, oštećene vređali i omalovažavali, zatim im zadali više udaraca u predelu glave i tela, nanevši im lake telesne povrede u vidu hematoma i podliva, nakon čega su pobegli sa lica mesta, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Na osnovu registarskih oznaka vozila brzo je utvrđen identitet izvršilaca ovog krivičnog dela koji su lišeni slobode, kaže se u saopštenju.

Imajući u vidi da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi da utiču na svedoke i oštećene okrivljenima je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određen pritvor, a okrivljenom N. A. je određen pritvor i zbog postojanja okolnosti da će boravkom na slobodi ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju.

Indeksonline/Tanjug

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO