U sklopu sportskog kompleksa na Hadžetu otvoren novi spa centar

NOVI PAZAR – U srcu sportskog kompleksa na Hadžetu, Novi Pazar s ponosom otvara vrata svog novog spa centra, pružajući vrhunske sadržaje namenjene oporavku i revitalizaciji. Ovaj luksuzni centar nudi sve što sportisti i rekreativci mogu poželeti nakon napornih treninga i takmičenja.

View this post on Instagram

A post shared by Indeks Online (@indeksonline_rs)

Jedan od bisera ovog spa centra su hidromasažne kade koje pružaju duboku relaksaciju i opuštanje umornih mišića. Za one koji vole ekstremnije metode oporavka, tu je i ledeni bazen koji efikasno smanjuje upale i pomaže u bržem oporavku. Za ljubitelje klasičnih metoda relaksacije, dostupne su sauna i parno kupatilo, pružajući potpuno zadovoljstvo i blagostanje.

Hotel unutar kompleksa pruža udoban smeštaj u luksuznim apartmanima i sobama, dok kafeterija i salon za zabavu upotpunjuju iskustvo boravka. Svi sportisti, bez obzira na nivo, mogu uživati u svim pogodnostima sportsko-rekreativnog centra kako bi se pripremili za nove izazove koji ih čekaju.

Ovaj spa centar postaje nezaobilazna destinacija za sve sportiste iz Novog Pazara i šireg regiona, pružajući im mogućnost da se brzo oporave i pripreme za vrhunske sportske podvige.

Indeksonline

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO