UKRADEN AUTO U CENTRU GRADA: Policija istražuje krađu na Josaničkoj obali (VIDEO)

U kasnim večernjim satima došlo je do krađe automobila u centru Novog Pazara, na Josaničkoj obali. Ukraden je crni Mercedes C klase, što je zabeleženo na video snimku nadzorne kamere. Na snimku se vidi kako automobil marke Audi prilazi Mercedesu, nakon čega oba vozila brzo nestaju iz vidokruga kamere, skrećući u nepoznatom pravcu.

Ovaj metod krađe nagoveštava da je počinilac možda već imao određeno predznanje o ovom modelu automobila. S obzirom na specifičnosti krađe i modela automobila, postoji sumnja da su počinioci mogli biti dobro upoznati s karakteristikama i vrednošću otuđenog vozila.

Slučaj je prijavljen novopazarskoj policiji jutros u 05:00. Inspektori koji su preuzeli slučaj izrazili su odlučnost u brzoj reakciji i rasvetljavanju ovog zločina i intenzivno rade na identifikaciji i lociranju počinilaca.

Josanička obala je “bogato” opremljena sistemima video nadzora, što daje nadu da će policija uspeti da brzo i efikasno identifikuje počinioce ovog krivičnog dela. Građani se pozivaju da sarađuju s policijom i dostave bilo koje informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog slučaja.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO