VIDEO – 1500 LJUDI ZVIŽDALO SAMIRU TANDIRU U SRED PRIJEPOLJA! Nezabeleženo negodovanje prijepoljaca prema čelniku BDZS!

Prijepolje – Finalnu utakmicu mini Ramazanskog turnira u Prijepolju, koju je sa tribina posmatralo više od 1500 gledalaca, pored odličnog fudbala obe ekipe obeležio i “gaf” organizatora, koji je svojevrsni praznik sporta u ovom gradu iskoristio da ispolitizuje ceo događaj.

Naime, nakon prvog poluvremena finalne utakmice prisutnima u Sportskoj dvorani Gimnazije iz samo organizatoru znanih razloga obratio se Samir Tandir odbornik Bošnjačke demokratske zajednice Sandžaka u lokalnom parlamentu, međutim umesto očekivanih aplauza ovacija, fer i korektna prijepoljska publika “nagradila” je Tandira gotovo jednominutnom salvom zvižduka napravivši nesnosnu buku u dvorani.

Međutim ni to mladoj nadi lokane političke scene nije zasmetalo da vidno razočaran izgovorio nekoliko rečenica i tako da svoj prepoznatljiv pečat celoj manifestaciji.

mesto aplauza mlada nada i koalicioni partner SNS-a izviždan je u rođenom gradu! To, kažu upućeni, pokazuje da Bošnjaci u Prijepolju ne žele ovakve predstavnike jer se bave jeftinim političkim marketingom. Naravno, na televiziji koja je pod kontrolom Zukorlića u prilogu koji je emitovan ovaj dio je izbačen!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO