VIDEO // Ljajić: I svi da se udruže mi ćemo pobediti

Koalicija Ugljanina i Zukorlića nama bi odgovarala jer bismo mi kao stranka dobili puno da je došlo do dogovora’’ kazao je u intervjuu Radio televiziji Novi Pazar potpredsednik Vlade I osnivač SDP-a Rasim Ljajić. On je još jednom istakao da će ta stranka na izborima osvojiti ubedljivu pobedu i imati većinu.

 http://youtu.be/pnQJ3b6J8N0

”Ja sam bio iskren u vezi toga i navijao sam za nju. Videcemo šta će biti od te koalicije koj aje nama odgovarala iz vrlo praktičnih razloga jer bi bilo puno nezadovoljnih ljudi i na jednoj i na drugoj strani. Svi oni bi verovatnoi tražili alternativu u nama, u Sandžačkoj dmeokratskoj partiji. Lju demaju kratko pamćenje i svedoci su šta se sve dešavalo u odnosima ne samo dve stranke, jer je tu više nastao verski probem podelom Islasmke zajednice. Tu je dakle isprepletana i politika i Islamska zajednia i sasvim sigurno da bi mi kao stranka dobili puno da je došlo do te koalicije i ujedninjenja. Mada ja na to pitanje ne bih stavio tačku, pre bih rekao zarez” kazao je Ljajić za Radio televiziju Novi Pazar.
Ljajić još dodao da bi se sve opozicione stranke već koliko sutra udružile ukoliko bi mogle da naprave većinu.
”Svi bi se sutra udružili, ali ja ima kažem da od tog posla nema ništa. Mi ćemo imati većinu, mi imamo dogovor sa SNS-om i šta god da bude posle izbora, kakav god rezultat da bude oni če biti deo ove većine. To nam naravno znači jer ćemo biti relaksirani i da će ta većina biti takva da ne moramo da zavisimo od jednog ili dva odbornika” kazao je Ljajić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO