VOĐA TORCIDE: Nemamo ništa sa napadom na Vučića

Novi Pazar – Vođa Torcide Sandžak Belmir Hazirović kaže za Informer da ova navijačka grupa nije išla u Srebrenicu i da ona nema ništa sa napadom na premijera Srbije Aleksandra Vučića

Premijer Srbije je na konferenciji za novinare nakon vanredne sednice Vlade rekao da mu je grupa navijača jednog kluba iz Srbije uputila niz pogrdnih riječi ali da ga oni nisu fizički napali.

– Dva dana prije Komemoracije smo se oglasili i obavijestili javnost da nećemo ići u Srebrenicu. Nemamo ništa sa napadom na premijera, ne stojimo iza toga. Zaista nemamo razloga da pravimo takve stvari – rekao je Hazirović.

On je dodao da mu je žao zbog svega što se danas dogodilo u Potočarima i izrazio je nadu da će istražni organi brzo utvrditi ko stoji iza napada na premijera Srbije.

– Policija je uhapsila nekoliko ljudi koji su napali premijera Vučića i, nakon što im budu uzeli izjave, biće jasno da Torcida nije umešana – rekao je Hazirović.

Pristalice navijačke grupe Ekstremi policija je vratila sa graničmog prijelaza kod Bajine Bašte, tako da ni oni, kako su jutros saopštili na svojoj fejsbuk stranici, nisu prisustvovali Komemoraciji u Potočarima.

(informer)

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO