Vučić: Ne možemo vratiti majkama decu, ali možemo da gledamo napred; Duraković: Nismo očekivali ovoliko novca iz Srbije

SREBRENICA – Niko ne može sestrama da vrati braću, niti majkama decu, ali možemo da gledamo u budućnost i da je učinimo drugačijom, izjavio je danas u Srebrenici premijer Aleksandar Vučić.

“Pošto sam video i zlurade komentare, želim da kažem da niko sestrama ne moze da vrati braću, ni majkama sinove ili decu, ali možemo da gledamo u budućnost i da je učnimo drugačijom”, rekao je Vučić u obraćanju novinarima posle učešća na investiciono-razvojnoj konferenciji.

On je dodao da možemo da brinemo o 21.000 ljudi koji danas žive u Srebrenici da bi u budućnosti bili brojniji, da zajedno živimo u blagostanju, da učinimo da budu zadovoljniji svojim sudbinama i budućnošću.

Vučić je rekao da želi da Srebrenica bude most saradnje između Srbije i Bosne i Hercegovine.

On je zahvalio na gostoprimstvu domaćinima iz Bosne i Hercegovine.

Duraković: Nismo očekivali ovoliko novca iz Srbije

“Imali smo priliku čuti ohrabrujuće poruke. Mi nismo očekivali ovoliko novca iz Srbije. To će za nas baš mnogo značiti. Opravdat ćemo njihovo povjerenje. Hvala i Dodiku za njegovu pomoć, to će znatno doprinijeti našem budžetu. Čak i kada bismo sada završili možemo reći da je konferencija uspješna. Sutra će konferencija biti radna, investitori će međusobno razgovarati. Ja sam presretan i veoma zadovoljan”, rekao je Duraković.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO