ZUKORLIĆEVI ČAUŠI I OMLADINCI ORGANIZOVALI PROPALI PROTEST! Urlali protiv Ane Brnabić i vlasti u Beogradu i Novom Pazaru te 5g mreže koje nema u Pazaru! ZLOUPOTREBILI TEŠKO STANJE U GRADU I DRŽAVI ZA POLITIČKE PORUKE I POVIKE! (FOTO)

Novi Pazar – Omladinci bliski Muameru Zukorliću, podržani od strane medija koje kontroliše, organizovali su danas protest koji su predstavili kao nestranački, međutim, na socijalnim mrežama ubrzo su se pojavile fotografije organizatora sa Muamerom Zukorlićem te u majicama te partije i na političkim skupovima.

Na skupu kojem je prisustvovalo 40-ak aktivista SPP-a i prolaznika koji su zastajali, uzvikivane su političke poruke i pozivi na smenu vlasti te vređali predsednika Srbije nazivajući ga homoseksualcem.

organizator skupa, aktivista Muamera Zukorlica

Međutim, iako najavljivan pompezno, skup je propao a najviše se pozivalo na dobijanje posla kao i poruke protiv vlade Srbije, ministra Lončara i Ane Brnabić kao i gradonačelnika Novog Pazara koji se razboleo od Korona virusa i koji je u kućnoj izolaciji.

Ono što je simtomatično, jeste, da su ovoga puta zloupotrebljene Turske zastave, kako bi se poremetila prijateljska veza između Turske i Srbije, jer se na političkom skupu najgnusnije govorilo protiv vlasti a celo vreme se govorilo da nije politički skup dok se sa druge strane pozivalo na smene vlasti.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO