Kružni tok – uspešno rešenje saobraćaja

4
173

novi_smer_saobracaja

Uključivanjem savremenih rešenja najnoviji režim saobraćaja u centru grada uspešno je položio probni period i očekuje se njegovo usvajanje na Skupštini grada.

To podrazumeva dalje ulaganje u ovaj projekat.

Na kraju probnog perioda novog režima saobračaja u centru grada i vozači i saobraćajni stručnjaci slažu se da je on , zahvaljujući savremenim rešenjima, položio ispit.

Ako Skupština grada usvoji postojeća saobraćajna rešenja, predstoji potpuna realizacija projekta kružnog toka u centru grada. Prema rečima saobraćajnog inženjera Envera Ćorovića potrebno je da se napravi proširenje kružnog toka kako bi i veća vozila mogla lakše da se kreću, kao i semafor za pešake koji prolaze kroz pešačku zonu.

Posla će biti i za arhitekte koji će moći da se iskažu estetskim rešavanjem centralne tačke kružnog toka i njegovim uklapanjem u centar grada.

SHARE

4 COMMENTS

  1. sta vam je tu uspesno,prvo morate da objasnite taksistima i ostalima ko ima prednost kad je kruzni tok u pitanju i da maknete pesacki pa mozna tek omda bude uspesno, neznam koji kruzni vi gledate ali ovj kod opstine pravi vise guzvu nego sto pomaze.

LEAVE A REPLY