BAČEVAC U SKUPŠTINI: Odgovorna gradska vlast se ovako odnosi prema imovini gradjana i moram da kažem da smo rešili krucijalna pitanja u gradu

Novi Pazar – Narodni poslanik SDPS dr Muamer Bačevac pohvalio je u skupštini Srbije rukovodstvo Novog Pazara jer je, kako je istakao u svom govoru, na vreme preduzelo preventivne mere u odbrani grada od poplava.

Na taj način, istakao je Bačevac, grad Novi Pazar spasen je poplavnog talasa od kojeg su pre nekoliko nedelja stradali neki delovi Sandžaka.

“Odgovorna gradska vlast se ovako odnosi prema imovini gradjana i moram da kažem da smo rešili krucijalna pitanja u gradu: višegodišnji problem vodosnabdevanja, asfaltiranje skoro svih ulica u gradu, a nakon lošeg iskustva od ranijih godina, napravljen je ozbiljan program u vezi sa prevencijom i odbrano od poplava. Započeta je izgradnja mini brana, napravljeno je pet, a gradi se još četiri. Zahvaljujući tome jedini grad koji nije doživeo potop u Sandžaku je Novi Pazar”, rekao je Bačevac.

On je pozvao javno preduzeće “Srbija vode” da svojim kontolama i sistemskim rešenjima pomognu I ostalim gradovima u Sandžaku.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO