Božović trener Zvezde, Kosanović ispao iz igre!

Miodrag “Grof” Božović je novi trener Crvene zvezde potvrdio je Tanjugu generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. Iako se ranije govorilo da će na klupu Zvezde iskusni strateg i trener Novog Pazara to se nakon grafita Delija nije dogodilo.
Iskusni crnogorski stručnjak predvodiće crveno-bele u naredne dve godine, posle dogovora njega i pojedinih čelnika srpskog vicešampiona.

On će na klupi zameniti Nenada Lalatovića koji je napustio klub po zvaršetku sezone. U klubu smatraju da će Božović biti jedan od ključnih aduta u borbi za povratak šampionske titule na stadion “Rajko Mitić”.

“U četvrtak uveče smo postigli dogovor, 15 dana su trajali razgovori i on u subotu dolazi u Beograd da utanačimo detalje, pre nego što Upravni odbor u ponedeljak verifikuje zvanično njegovo postavljanje”, rekao je Terzić Tanjugu.

Grof je najbliži Zvezdi bio pre pet godina, ali je on tada prihvatio unosniju ponudu ambicioznog moskovskog Dinama.

U međuvremenu je radio isključivo u Rusiji, a pre Lokomotive bio je trener Amkara i Rostova. Prethodno je vodio Beograd, Saporo, Borac Čačak, Hajduk Beograd, Papos, Budućnost Podgoricu, Grbalj.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO