Dan za bezbednost saobraćaja u Novom Pazaru

U Novom Pazaru je ovaj dan bio posvećen saobraćaju. Savet za bezbednost saobraćaja Grada i Agencija za bezbednost saobraćaja iz Beograda organizatori su predavanja, tribina i simulacija situacija u saobraćaju poučnih za sve učesnike, a pogotovu mlade i decu.

dan_za_bezbednost_saobracaja_15.10.2015_02

Savet za bezbednost saobraćaja Novog Pazara i Agencija za bezbednost saobraćaja iz Beograda organizatori su niza predavanja i demonstracija situacija u saobraćaju koje su danas pokazali građanima sa jedinstvenim ciljem veće bezbednosti. Ulica “Vuka Karadžića”, pored Državnog univerziteta, srednjih i jedne osnovne škole, danas je bila mesto gde su studenti i đaci najviše učestvovali u simulacijama sudara ili prevrtanja vozila.

dan_za_bezbednost_saobracaja_15.10.2015_06

Boravak stručnjaka iz Agencije za bezbednost saobraćaja iskorišćen je za niz predavanja iz oblasti bezbednosti saobraćaja koja su održana u školama i na Državnom univerzitetu. Svoje iskustvo iz saobraćaja učenicima Tehničke škole ispričao je i gradonačelnik Meho Mahmutović.

dan_za_bezbednost_saobracaja_15.10.2015_01

Ovo je samo početak priče kažu u Savetu za bezbednost saobraćaja. Ovakve aktivnosti će biti nastavljene. Grad je prošle i ove godine svoj doprinos bezbednosti saobraćaja dao kroz asfaltiranje više ulica, obnavlljanje i postavljanje signalizacije i obezbeđivanje ruta za obuku i polaganje ispita novih vozača.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO