Dobrašinović pred Radnički 1923: Uvek na pobedu

Trener fudbalera Novog Pazara Siniša Dobrašinović rekao je da će utakmica 16. kola Super lige Srbije protiv Radničkog 1923 u Kragujevcu biti vrhunska, ako budu postojali uslovi za igru.

“Radnički 1923 je kompaktan kolektiv, koji u svakom trenutku zna šta hoće. Očekujem dobru utakmicu. Za vrhunsko nadmetanje morali bismo da imamo kvalitetno pripremljen teren. Verovatno će oba rivala gledati u nebo. Mislim da će publika u Kragujevcu, a voleo bih da se napuni stadion, imati šta da vidi”, rekao je Dobrašinović.

Novi Pazar je šesti na superligaškoj tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok je Radnički 1923 na osmom mestu sa 18.

“Bez obzira koji sastav izvedem, što zavisi i od spremnosti momaka da se prilagode terenu i uslovima, nećemo odustati od nadigravanja i borbe za bodove. Imam takav sklop igrača da bi od mene bilo potcenjivački da izađemo na neki drugi način”, naveo je Dobrašinović.

“Moramo da uđemo od prvog minuta jako agresivno i koncentrisano. Ko bude pravio manje grešaka, biće bliži pobedi. Gajimo sličan stil, krećemo od golmana. Ne znam jedino koliko će teren dozvoliti da tako igramo”, dodao je on.

Radnički 1923 i Novi Pazar igraju u nedelju od 13.00 na Stadionu Čika Dača u Kragujevcu.

M. Minić

 

The post Dobrašinović pred Radnički 1923: Uvek na pobedu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Dobrašinović pred Radnički 1923: Uvek na pobedu appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO