Fudbalski spektakl u Tutinu: Turnir u malom fudbalu u organizaciji SDP

Tutin – U organizaciji Sandžačke demokratske partije (SDP) ovog vikenda će biti održan turnir u malom fudbalu, koji obećava pravi fudbalski spektakl za sve ljubitelje sporta. Turnir će se održati u nedelju, 26. maja, sa početkom u 11 časova, na Rekreacionom centru u Tutinu.

Na turniru će učestvovati ekipe iz različitih gradova Sandžaka. Svoje fudbalske veštine će prikazati timovi Novog Pazara (omladinci), Gro Novi Pazar, Priboja, Prijepolja, Sjenice, dok će domaće ekipe iz Tutina biti Ribariće, Nadumce i Draga.

Takmičenje će se odvijati po kup sistemu, što podrazumeva šest eliminacionih utakmica, nakon kojih će uslediti četvrtfinalni i polufinalni mečevi. Pobednici će se boriti za prva tri mesta, a nakon utakmice za treće mesto biće odigrano veliko finale koje će krunisati najbolji tim turnira.

SDP poziva sve građane Tutina i okolnih mesta da dođu i podrže svoje omiljene ekipe te uživaju u ovom dinamičnom sportskom događaju. Organizatori obećavaju puno uzbuđenja, fer igre i nezaboravnih fudbalskih trenutaka.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO