Golman Nikola Mirković napušta Novi Pazar! Ovo je razlog

Golman Nikola Mirković, koji je nedavno produžio ugovor sa FK Novi Pazar na još dve godine, odlučio je da napusti klub nakon što je dobio ponudu koja se ne odbija i koja bi značajno uticala na njegovu karijeru.

Klub je svestan značaja Mirkovićeve uloge u timu, uzimajući u obzir njegovu posvećenost i kapitensku ulogu koju je obavljao. Uprkos tome, odlučeno je da mu se izađe u susret i podrži ga u ovom važnom koraku, s obzirom na izuzetno korektan odnos koji je imao tokom boravka u klubu.

Ovo nije prvi put da je Mirković bio na meti interesovanja drugih klubova. Kapiten je tokom zimskog prelaznog roka odbio sve ponude i ostao veran timu, verujući u zajednički put kluba, koji, nažalost, nije ostvaren.

Nova ponuda je Mirkoviću pružila priliku koju jednostavno nije mogao da odbije, kako za dalji razvoj karijere, tako i za nastavak života.

U ime FK Novi Pazar, klub se zahvaljuje Nikoli Mirkoviću na izuzetnom zalaganju, vođstvu i doprinosu tokom njegovog boravka.

“Mire, želimo ti sve najbolje! Zauvek ćeš biti član porodice FK Novi Pazar, a naša vrata su uvek otvorena za tvoj povratak,” poručili su iz kluba.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO