Informer: MUFTIJI SAD NE SMETAJU NI GEJ BRAKOVI?! Zukorlić hoće u koaliciju sa Tadićem i Čedom!

SDS i LDP ranije su saopštile da će u svojoj kampanji, između ostalog, zagovarati legalizaciju gej brakova kao i celokupnu modernizaciju Srbije. Tadić je otišao korak dalje i nagovestio da će se zalagati da se homoseksualnim parovima omogući usvajanje dece. Sve ovo, sudeći po najavama o pregovorima o koaliciji, ne smeta BDZS.
Predsednik ove stranke Jahja Fehratović kazao da još uvek nije bilo nikakvih zvaničnih pregovora i da smatra da je još uvek rano za formiranje bilo kakvih predizbornih koalicija.
– Svesni smo svojih potencijala a svi oni koji mogu da doprinesu poboljšanju ukupnog statusa građana Sandžaka, položaja Bošnjaka u Srbiji su naši potencijalni partneri na svim mogućim nivoima – rekao je Fehratović.
ČEDA I TADIĆ ZAJEDNO ZA GEJ BRAKOVE: Pederima treba dati da usvajaju decu!
Lider LDP Čedomir Jovanović kazao je nedavno da priznavanje prava na homoseksualne brakove ne ugrožava biološku budućnost našeg društva.
– Da li je tajna da mi imamo na hiljade ljudi koji žive u zajednici sa osobom istog pola, kupe stan, da žive zajedno i imaju pravo da podele zdravstveno osiguranje, stiču zajedničku imovinu? Nije. To su pravna pitanja, elementarna pitanja, to ni na kakav način ne ugrožava biološku budućnost našeg društva – rekao je Jovanović.
BDZS je i na prošlogodišnjim vanrednim parlamentarnim izborima bila u koaliciji sa LDP ali nisu prešli cenzus jer su osvojili nešto više od tri odsto glasova. 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO