Italijanski investitor: Mali broj radnika se javlja za posao u fabrici u Belim Vodama!

Novi Pazar – Predstavnici italijanske kompanije Moda kampanja čija fabrika za proizvodnju tekstila u Novom Pazaru uskoro počinje sa radom, razgovarali su sa gradonačelnikom Novog Pazara dr Mehom Mahmutovićem i saradnicima o uslovima koje će radnici imati u ovoj fabrici ali i o tome da se za sada mali broj radnika javio na oglas za posao.

Oni su istakli da će u prvom krugu zaposliti 60 radnika, a nako toga još 60 i da sve radnike očekuju odlični uslovi kako oni za rad tako i finansijski. Svi zainteresovani za posao u fabrici koja se nalazi u Belim Vodama, mogu se javiti filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru.

Kada su u pitanju uslovi koje će imati radnici u fabrici u Belim Vodama , oni su kako su istakli gosti iz Italije najbolji u ovom trenutku u tekstilnoj industriji u Srbiji.

“Radnici će biti zaposleni za stalno, uplaćivaće im se staž, sovijalno, penzijsko i zdravstevno osiguranje, ali i dodatno životno osiguranje. Imaće obezbedjenu hranu i prevoz do posla, i fiksno radno vreme od 8 sati. Ono što je bitno, biće plaćeni po učinku, a plate će biti u rasponu od 350 do 450 evra” – rekao je Andjelo Amirati, direktor fabrike teksasa u Belim Vodama.

Gradonačenik Novog Pazara dr Meho Mahmutović pozvao je sve zainteresovane radnike da se jave i ne propuste priliku da rade za ozbiljnog poslodavca.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO