Kijac: Pobeda za treće mesto

Trener Novog Pazara Milorad Kijac rekao je da njegov tim želi da pobedom nad Radničkim iz Kragujevca u 9. kolu Superlige napreduje do treće pozicije na tabeli.

“Pobeda u ovom duelu nam dođe poput imperativa, a verovatno bi nam obezbedila da nastavak lige dočekamo kao trećeplasirani. Dobro smo trenirali. Bili smo malo poljuljani posle poraza od Vojvodine i Crvene zvezde, ali smo se ispravili u Inđiji”, rekao je Kijac.

Novi Pazar je trenutno četvrti u Superligi sa pet bobeda i tri poraza, dok je Radnički na šestom mestu sa trijumfom manje.

“Imaju proverene igrače, popunjeni su na svim pozicijama. Ostvarili su četiri pobede, što je za respekt, ali optimista sam po pitanju konačnog ishoda. Nepoznanica nema, pa ćemo pokušati da odgovornom i borbenom igrom dođemo do cilja”, kazao je Kijac.

Najbolji poenter Radničkog je korektor Uglješa Ilić, ali Kijac je upozorio da treba obratiti pažnju i na ostale igrače tog tima.

“Odbojka je ekipni sport, Ilić je važna karika kod Kragujevčana, ali treba zaustaviti i opasnog primača Dušana Vulovića. Tu su i srednjaci Nikola Goić i Boris Martinović, zatim tehničar Vukašin Rajković, kojeg sam trenirao u Kladovu”, rekao je Kijac.

Odbojkaška utakmica između Novog Pazara i Radničkog igraće se u subotu od 18.00 u dvorani Pendik.

izvor: B92

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO