KMF Novi Pazar predstavio Abdelnasera i Ristića

Klub malog fudbala Novi Pazar predstavio je golmana Gamala Abdelnasera i igrača Darka Ristića.

Osim reprezentativca Egipta i bivšeg člana najjačeg tima Srbije, nova lica su još trener Vladimir Jovanović i doskorašnji as zrenjeninskog SAS-a Žarko Matić, ali ne i ranije najavljeni Amir Zulić, koji je otišao zbog privatnih obaveza.

Jovanović, Matić i Ensar Redžović trenutno su sa državnim timom, kojeg u Maroku narednih dana očekuju prijateljske utakmice sa Italijom i domaćinom.

Novopazarci su prekinuli saradnju sa igračem i trenerom Markom Perićem, Mladenom Kocićem i Admirom Mujovićem.

Ciljevi isti – titula
“Promene smo napravili jer želimo titulu. Pojačali smo se igrački i na polju struke. Doveli smo trenera nacionalne selekcije Jovanovića, golmana reprezentacije Egipta Abdelnasera i bivšeg reprezentativca Srbije Ristića. Ako bude potrebe još ćemo da se pojačamo, s obzirom da naši ciljevi ostaju isti”, rekao je potpredsednik Novog Pazara Džanan Šehović.

Abdelnaser ima 31 godinu i očekuje se da donese neophodnu sigurnost između stativa.

“Srećan sam što sam postao deo tima. Nadam se da ću pomoći saigračima i stručnom štabu na putu do titule prvaka. Pre dolaska, raspitao sam se o klubu i gradu. Voleo sam da dođem ovde. Zahvalan sam upravi što me je odabrala da predstavljam ovaj veliki klub. Volim Novi Pazar”, kazao je Abdelnaser.

Ristić je ranije igrao u Novom Pazaru kao prvotimac Smedereva i Ekonomca. On je tokom karijere nastupao i na Tajlandu, u Indoneziji, Slovačkoj, Rumuniji, Mađarskoj i na Malti.

“Drago mi je što sam se posle toliko godina vratio u Prvu ligu Srbije. Srećam sam što sam došao u meni dobro poznatu ekipu. To su sve dobri i provereni momci. Spoj smo mladosti i iskustva. Biće dosta posla za trenere Jovanovića i Demira Spicu, koji su posvećeni i sjajno rade. Probaćemo da ispoštujemo sve što se od nas traži”, naveo je Ristić.

Posle 11 kola, Novi Pazar ima 17 bodova i na deobi je od četvrtog do šestog mesta na prvoligaškoj tabeli.

M. Minić

The post KMF Novi Pazar predstavio Abdelnasera i Ristića appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO