Konsultacije o mandataru – Vučić razgovorao sa listom Šaipa Kamberija i Ruskom strankom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade. Prvi sastanak sa predstavnicima izborne liste “Politička borba Albanaca se nastavlja – Šaip Kamberi, posle čega su usledili razgovori sa listom “Ruska stranka – Slobodan Nikolić”. Sutra nastavak konsultacija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra konsultacije o kandidatu za predsednika Vlade, a na razgovore su pozvani predstavnici Saveza vojvođanskih Mađara i liste “Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini”.

Sastanak sa predstavnicima liste “Savez vojvođanskih Mađara – Za našeg predsednika, za našu zajednicu, za budućnost!”, predviđen je u 10.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Kako je saopštila pres služba predsednika, predstavnici liste “Usame Zukorlić – Ujedinjeni za pravdu – Stranka pravde i pomirenja – Bošnjaci Sandžaka – Tomislav Žigmanov – Demokratski savez Hrvata u Vojvodini”, pozvani su na razgovor u 11.45 sati.

RTS

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO