Legendarni Bajro Župić kandidat za predsednika FK Novi Pazar

Izborna skupština kraj naredne sedmice

Izborna skupština Novog Pazara konačno bi mogla da bude održana krajem naredne sedmice, čime bi šestoplasirani klub poslednjeg izdanja Mozzart Bet Superlige trebalo da dobije rukovodeće organe spremne da se uhvate u koštac sa ne malim izazovima.

Posle “slučaja Filip Kljajić”, kada je grupa navijača krajem marta napala tadašnjeg čuvara mreže i kapitena Plavih, kolektiv sa obala Jošanice i Raške suočio se sa ostavkom kompletnog rukovodstva, a sidro je, između ostalih, digao i počasni predsednik Rasim Ljajić.

Odustalo se od ekspresnog rešenja Gordijevog čvora, koje se naziralo početkom aprila. Sačekali su Pazarci kraj jedne od najuspešnijih sezona u istoriji kluba krunisane premijernim nastupom u plej-ofu, rešili su u međuvremenu pitanje šefa struke angažovanjem stare želje Dragana Aničića, a u dobroj meri formirali su i takmičarsku ekipu pred kojom je zadatak da nastavi tamo gde su stali Andrija Majdevac, Bojica Nikčević, Milan Joksimović i ostali nosioci igre iz prethodnog prvenstva, sada već bivši vlasnici plavo-belog dresa.

Sudeći po tvrdnjama dobro upućenih u pazarska fudbalska dešavanja, ideja je da na čelo klupa dođe jedna od najvećih legendi loptanja iz ovog kraja Bajro Župić. Dugogodišnji “perpetum mobile” Novog Pazara, ali i Partizana, na vodećoj hijerarsijkoj funkciji trebalo bi da u subotu tačno u podne nasledi privatnog preduzetnika Ismeta Kurtanovića.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, očekuje se da, osim Župića, budu inaugurisani i članovi novog Upravnog odbora, takođe i četvorica potpredsednika, koji dolaze iz redova proslavljenih igrača i uglednih novopazarskih privrednika.

indeksonline.rs/Mozzarsport

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO