Milić: I dalje se prebrojavaju glasovi sa nekih biračkih mesta po zahtevu opozicije

U Gradskoj izbornoj komisji i dalje traje prebrojavanje glasova sa nekih biračkih mesta na zahtev opozicionih partija: Stranke pravde i pomirenja, SDA Sandžaka i Građanskog Pokreta Sandžaka. Do sada su ponovo prebrojani glasovi sa onih mesta koja su tražili iz Građanskog pokreta Sandžaka i Stranke demokratske akcije. Kako RTV Novi Pazar saznaje, nisu pronađene nikakve nepravilnosti. U toku je provera i prebrojavanje po zahtevu Stranke pravde i pomirenja.

Predsednik GIK-a Radoslav Milić rekao je da su po zahtevu tri opozicione partije otpočeli ponovno prebrojavanje glasova.

„To je mukotrpan posao, treba prebrojati svaki glas ispočetka, pregledati sve ali mislim da ćemo sve to završiti večeras“ i istakao i da je po ovom zahtevu opozicije oformljena posebna komisija koja prebrojava glasove i koja će nakon završetka naparaviti detaljan izveštaj u kome će biti navedeno šta je zatečeno. „Taj izveštaj sutra ili možda čak i večeras treba da se iznese pred članove Gradske izborne komisije koji će da se o tom izveštaju izjasne.  Nakon toga ćemo videti šta će biti „– zaključio je Milić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO