Našli smo testeru i krenuli da krčimo rastinje kako bi ga izvukli: Teška nezgoda kod sela Krćevac, mladić audijem sleteo u kanal pored puta – spasili ga meštani

Topola – Na magistralnom putu Topola – Mladenovac u selu Krćevac došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila audi a3 izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i završio u kanalu prevrnut na krov.

– Video sam vozilo potpuno prevrnuto na krov, zvao sam al niko se nije odazivao. Našli smo motornu testeru i raskrčili rastinje da priđemo do vozača koji je na svu sreću bio živ i koliko toliko dobro u tom momentu. Brzo smo pozvali Hitnu pomoć iz Topole koja ga je odvezla na pregled, kaže jedan od očevidaca koji je pomogao vozaču da izađe iz prevrnutog auta.

Prema prvim nezvaničnim infiormacijama sa terena do ove saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač iz audija pokušao da izbegne direktan sudar sa vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera, tom prilikom vozilo je sletelo sa puta i prevrnulo se na krov a rastinje koje se tu nalazilo najverovatnije je spasilo ovog vozača.

Saobraćaj na ovoj deonici se odvijao par sati usporeno jer je policija vršila uviđaj

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO