Pazar četvrti na tabeli i sve bliže Evropi

Novi Pazar – Sadržan meč obeležilo je pakleno prvo poluvreme na Gradskom stadionu, u kome je Napredak ostavio bolji utisak i imao više povoljnih prilika. Da na golu Novog Pazara nije bilo Zlatka Zečevića, „čarapani“ bi u prvom delu stekli i rezultatsku prednost.

(null)

Počelo je idealno po domaćina. Već prvi ozbiljan atak,doneo je prednost. Kecap se oslobio čuvara po desnoj strani, pa uputio loptu u kazneni prostor. Traljavo je reagovala odbrana Napretka, a to je iskoristio Matos i uspeo da matira Jankovića.

Od tog momenta, razigrali su se izabranici Slavka Matića. Dosta lako su pro bijali po bokovima, a za takvu partiju nagrađeni su gosti u 16.minutu. Bajić je lukavo izveo korner sa leve strane, a korpulentni Lemajić, potpuno neometan, sa ivice peterca, glavom pogađa kontra-ugao.

Mogao je Tintor da bolje reaguje osam minuta potom, no,mlako je tukao glavom u Jankovića, posle kornera koji je izveo Mijić.

U finišu prvog poluvremena još dva uzbuđenja. U 40. minutu, Radivojevićev pokušaj je zavrašio kraj okvira gola, a u poslednjem minutu regularnog toka, Lemajić je iz prve tukao, posle dodavanja sa desne strane, Zečević efektno odbranio.

U nastavku Novi Pazar je zapretio u 48. minutu Admir Kecap, šutirao je sa deset metara iznad gola. U 61. minutu Pavlović je centrirao sa leve strane, Tintor je visoko iskočio ali je u petercu faulirao golmana Jankovića. U 68. minutu sudija Filipović dosudio je penal nakon neopreznog igranja rukom Miloša Tintora, i zbog drugog žutog kartona morao je da napusti teren, a Bajić je imao priliku da svojoj ekipi obezbedi tri veoma važna boda, međutim loptu je prebacio preko gola. U 83. minutu poslednji momenat vredan pomena, bio je crveni karton koji je zaradio igrač Napretka Ndiaje. On je bez lopte nesportski udario Miroljuba Kostića, te je nakon toga sudija Filipović poslao igrača Napretka u svlačionicu.

Naredna dva kola Novi Pazar će igrati u gostima,najpre protiv niškog Radničkog, a zatim i sa Borcem u Čačku.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO