Pazarci spremni za Partizan

Pazarci igraju protiv Partizana i pokušaće da naprave ”brejk” u Beogradu.

“Oporavili smo se od ligaških napora, a imali smo i teško četvrtfinale s Ribnicom. Plasman medju četiri najbolja tima u Srbiji je veliki uspeh za nas, ali pokušaćemo da dobijemo makar jednu utakmicu u gostima i produžimo seriju. U tom slučaju, pred našom divnom publikom mogli bi i do velikog iznenadjenja”, rekao je Bonić radiju Sto plus.

Crno-beli će od 20.30 u Sportskom centru Vizura dočekati Novopazarce na startu polufinalne serija koja se igra na tri pobede.

Druga utakmica u istoj dvorani zakazana je za 19. april, a dva dana kasnije rivali će odmeriti snage u Novom Pazaru. Bude li potrebno, Pazar će 23. aprila biti domaćin četvrte utakmice, dok bi se eventualna “majstorica” igrala 26. aprila u Beogradu.

“Bilo bi dobro da odigramo maksimalan broj utakmica. Plej-of je specifičan, nema više bodova već se igra na broj pobeda. Dobrim servisom moramo da im pomerimo prijem i formiramo dvojni i trojni blok protiv njihovih krajnjih napadača. Samo strpljivom i koncentrisanom igrom, uz maksimum energije, možemo do rezultata”, kazao je Bonić.

On je ocenio da je Partizan napadačka ekipa, koju predvode tehničar Ivan Kostić, korektor Milija Mrdak i primač Marko Nikolić.

Beogradjani su savladali Pazarce u oba ovosezonska duela sa maksimalnih 3:0, kao i posle pet setova u Kup utakmici u dvorani Pendik.

“Poznajemo ih dobro, nisu znali za poraz u regularnom delu sezone. Napadački su posebno jaki, ali spremili smo se fizički i tehničko-taktički. Veoma smo nestrplivi, igrači jedva čekaju polufinale”, naglasio je Bonić.

Novi Pazar je u četvrtfinalu doigravanja eliminisao Ribnicu sa 2:1 u pobedama, dok je Partizan u dva meča bio bolji od Radničkog.

Posle tih utakmica usledila je gotovo jednomesečna pauza zbog učešća kadetske reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

“Osim Vojvodine, koja je osvojila Kup izazivača, ostali timovi ne znaju kakva im je takmičarska forma. Posle četvrtfinala nismo bili u prilici da igramo kontrolne utakmice, ali smo dosta radili”, rekao je Bonić.

U drugom polufinalnu plej-ofa igraće Crvena zvezda i Vojvodina, a prva utakmica na programu je u četvrtak od 18.00 u Beogradu.

izvor: sportske.net

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO