Pazarke dominiraju u kik boksu

Svetska prvakinja u kik boksu Saida Bukvić pobedila je u profesionalnom meču u Novom Pazaru Moniku Modrovic iz Mađarske.

 

Takođe, vicešampionka sveta Ajla Lukač bila bolja od Ivane Davidović iz Vranja.

Pred oko 1.000 gledalaca u Hali sportova, obe članice Kluba borilačkih sportova Novi Pazar slavile su sinoć rezultatom 3:0 u disciplini lou-kik.

U ostalim duelima seniora u lou-kiku, Pazarac Sedad Bukvić je u kategoriji do 60 kilograma pobedio je Danijela Memedovoskog iz Smedereva sa 3:0, tim rezultatom je Ismail Hoćanin (Novi Pazar) bio bolji Lazara Stojanovića (Niš) u kategoriji preko 91 kilograma, dok je Mirza Dupljak (Novi Pazar) u istoj kategoriji savladao Petra Jeftića (Niš) nokautom u drugoj rundi.

Kod juniora, Nišlija Petar Jeftić je u kategoriji do 67 kilograma pobedio Harisa Bibera iz sarajevskih Gazija sa 3:0, Emil Batkić (Novi Pazar) je kod boraca lakših od 54 kilograma dobio Lazara Lazarevića (Niš) rezultatom 3:0, dok je u kategoriji do 57 kilograma Nikola Lazaravić (Niš) primorao na predaju u prvoj rundi Dženana Halilovića (Novi Pazar).

Kadet Novog Pazara Amil Batkić savladao je Esada Useinovića iz Niša rezultatom 3:0 u kategoriji do 56 kilograma, a pionir domaćeg kluba Armin Bilalović slavio je u kategoriji do 34 kilograma protiv Nišlije Ognjena Mitrovića sa 2:1.

Pokrovitelj revije bio je Grad Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO