Podrška, nežnost i priče vredne pažnje ili – zašto ne propustiti novi video projekta „Stari znalci“

Ovaj period godine rezervisan je za praznične teme,  i trenutke u kojima želimo da poklonimo posebnu pažnju i nežnost onima koji su nam je uvek i nesebično pružali – našim najstarijima. Podršku našim najiskusnijim članovima zajednice, na poseban način je pružila i kompanija Vip mobile kroz projekat „Stari znalci“, u okviru kog ovog petka upoznajemo Vladimira Arackog, muzičara i matematičara u penziji.

Za Vladimira, matematika je skup nepokolebljivih istina, muzika – skup emocija i boja koje život svima donosi, dok nas naša kreativnost čini posebnima. Svoju stvaralačku i duhom i dalje mladalačku energiju, Vladimir prenosi rečima koje greju srce i inspirišu generacije. Njegova priča će se pridružiti postojećim videima na odeljku „Stari znalci“ Vipovog Youtube kanala. Kroz njih smo do sada upoznali brodograditelja Slobodana Ivanovića – Genija, zatim Slavišu Živadinovića Niškog, koji je 40 godina bio pozorišni krojač, a zavirili smo i u umetnički atelje Dragice Sakside, u kom ona provodi svoje najlepše penzionerske dane

Zajedničko ovim znalcima je da pripadaju seniorskoj populaciji od 65+ godina i da su u oktobru, svojim video prijavama oduševili stručni žiri, koji su činili ambasadori projekta – glumci Vlasta Velisavljević i Seka Sablić i pesnik Ljubivoje Ršumović. Dok je najšira publika dobila priliku da ovaj trio slavnih upozna u potpuno novom svetlu u okviru videa koje su snimili, izabrani takmičari su dobili njihovu podršku u pripremi svojih nastupa pred Vipovom kamerom. Ambasadorima je, sa druge strane, značila mogućnost da se usavrše u korišćenju savremenih tehnologija i komunikacionih alata, na koje su bili usmereni učešćem u projektu. „Stari znalci“ predstavljaju jednu od aktivnosti u okviru Vipove ovogodišnje kampanje za podršku najstarijim korisnicima i članovima šire zajednice, za koje je spremio i posebnu seniorsku 65+ tarifu i unapređenu korisničku podršku.

Nova online era komunikacija je počela, a u njoj ima još više prostora i načina da se čuju sve važne priče, više mogućnosti i prilika da budemo tu jedni za druge. Zato su tu Stari znalci, da nas inspirišu i pokažu nam kako se najlepše emocije mogu dočarati u svakom formatu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO