Pogledajte pregled utakmice Mladost – Novi Pazar 1:3 (video)

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su danas u Lučanima domaću Mladost sa 3:1 (1:1) u 20. kolu Superlige Srbije.

Novopazarci su slavili golovima Bruna Olivere Matosa u petom, Vladimira Radivojevića u 61. i Predraga Pavlovića u 68. iz penala, dok je jedini gol za Mladost postigao Predrag Živadinović u 12. minutu.

Fudbaleri Pazara su sa nova tri boda uspešno nastavili borbu za cetvrto mesto koje bi naredne sezone trebalo da garantuje takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Zanimljiva scena dogodila se posle pola sata igre u Lučanima, kada je fudbaler domaćih Saša Jovanović pao u kaznenom prostoru Novog Pazara, sudija Robert Kiš Čepegi pokazao je na “belu tačku”, ali se predomislio i napadaču domaćih pokazao žuti karton zbog simuliranja.

Ipak, taj detalj ne može da baci senku na drugu uzastopnu pobedu gostiju jer su Pazarci bili bolji rival.

Sa odličnim rezultatima u prolećnom delu sezone nastavio je Rad pobedom na Banjici protiv Donjeg Srema sa 2:0, a golove su postigli kapiten Branislav Milošević i levi bek gostiju Miloš Josimov. Beogradski tim je od maksmilanih 15 u drugom delu osvojio 12 bodova, a poražen je samo od Partizana u Humskoj u prošlom kolu.

Poslednjeplasirani Radnički iz Kragujevca još uvek ne želi da se preda od borbe za opstanak u Superligi. Ekipa Nenada Milovanovića je na svom terenu pobedila Voždovac sa 2:1, a junak meča bio je iskusni Dragan Milovanović koji je postigao i asistirao za gol.

Tri boda osvojio je i OFK Beograd, koji je na Karaburmi minimalnim rezultatom bio bolji od čačanskog Borca.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO