Predloženo finansiranje 17 medijskih projekata u Novom Pazaru

Komisija za sprovođenje Konkursa za sufinansiranje medijskih projekata predložila je da Grad Novi Pazar ove godine sufinansira 17 projekata sa ukupno 39 miliona dinara.

Odluka će biti prosleđena Gradskom veću na usvajanje.

Među predloženima projektima su “Odgovori za lokalnu zajednicu” koji je podnela RTV Novi Pazar, Emisija “Magazin” Sandžak televizije, “Čuvari starog Novog Pazara” podnosioca Emedia Group, “Mladi na mrežama zdravlja” ponosioca A1-NET, “Ulicama sećanja 2” portala Free media, “Starost u vremenu i prostoru – Šta nane, bike i babe mogu u Novom Pazaru?” Akademske inicijative “Forum 10” i “Čistiji vazduh, voda i zemlja preduslovi zdravlja građana Novog Pazara i regiona” radija Sto plus.

Predloženo je i finasiranje projekata koji su podneli PP Media, Info Leader Media, Lokal Media Plan, Takt info, K Media star, Motrilja press, Journalistic plan i El Kelimeh.

Komisiju su činili Željko Dulanović, ispred Udruženja medija i medijskih radnika, Edib Honć iz Udruženja novinara Srbije, Slobodan Đurić kao predstavnik Udruženja sportskih novinara Srbije, Muharem Mutabdžija kao kandidat Asocijacije nezavisnih lokalnih medija Lokalpres, kao i Vojkan Ristić, nezavisan stručnjak.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO