Saobraćajna nezgoda u Kanjonu Platije: Teško povrijeđen vozač „renoa“

KOLAŠIN – Marko Bojković (28) iz Obrenovca je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 6 sati i 20 minuta desila na magistrali između Kolašina i Podgorice,u kanjonu Platije kod tunela broj 11 i 12.

Bojković je upravljao putničkim motornim vozilom marke „reno-karavan“ registarskog broja BG – 788 – XU.Kretao se iz pravca Podgorice i kako nezvanično saznajemo, izlaskom iz „suženog“ tunela prešao na drugu saobračajnu traku i udario u autobus „Auto litasa“ iz Požarevca, registarsskih oznaka PO – 048 – 66 sa kojim je upravljao Siniša Ilić iz Požarevca.

Teško povrijeđeni Bojković je sa lica mjesta u besvjesnom stanju prebačen u Klinički centar Podgorice.On je bio prikliješten u vozilu ali su je izvađen i transportovan za Klinički centar.

Kako je za „Pobjedu“ kazao Željko Darmanović, komandir Službe zaštite i spasavanja, oni su brzo na lice mjesta stigli sa dvije ekipe i dva vozila jer su obaviješteni da se povrijeđeni vozač ne može izvući iz slupanog vozila.Kada smo stigli vozač je već bio izvzučen i transportovan ka Podgorici

Zastoj u saobraćaju na magistrali između Kolašina i Podgorice je trajao od 6 i 20 do 7 i 45 sati.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO