Sda: Koliko su BDZ i Zukorlić naplatili isticanje zastave na četničkom skupu u Podgorici

Novi Pazar – SDA Sandžaka pita BDZ koliko košta služenje srpskom režimu
Stranka demokratske akcije Sandžaka pita partiju BDZ u Crnoj Gori i njenog vođu muftiju Muamera Zukorlića koliko su naplatili uslugu isticanja sandžačke zastave na protestima opozicije i četnika 24. oktobra u Podgorici i njeno miješanje sa obilježjima fašističkog četničkog pokreta.
Ko je i iz kojih razloga finansirao BDZ za učešće u pokušaju rušenja Crne Gore, njenog ustavnog poretka, te njenih legitimno i demokratski izabranih državnih organa.
Bošnjačka demokratska zajednica i njen vođa muftija Zukorlić su u službi srpskog režima i prosrpskog „demokratskog fronta“ uzeli aktivno učešće u otvorenom pokušaju da se spriječi ulazak Crne Gore u NATO.
S’ toga i ne čudi činjenica da su upravo sutradan nakon neuspjelog rušenja ustavnog poretka Crne Gore, muftijini vijećnici sa liste “Za Bošnjake, Sandžak i muftiju“ bojkotovali svečanu sjednicu BNV-a povodom obilježavanja 24. godine od referenduma građana Sandžaka o potpunoj teritorijalnoj i političkoj autonomiji.
Ovim putem pitamo prvenstveno Bošnjake – da li muftija Zukorlić i njegova BDZ imaju podršku za ovakvo otvoreno i ponižavajuće služenje srpskom režimu. 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO