SDP danas održava skup u Domu Kulture u Tutinu! Tutincima je dosta diktature SDA!

Tutin – SDP Rasima Ljajića danas u 14:00 časova održava sednicu opštinskog odbora kojom počinje predizbornu kampanju za lokalne izbore u tom mestu i promenu vlasti SDA koja tamo vlada već punih 20 godina.

Meštani Tutina sa kojima smo razgovarali kažu da jedva čekaju izbore jer je dara prevršila meru i vise se ne može izdržati diktatura jedne stranke i jednog čoveka Šemsuduna Kučevića i njegove rodbine.
SDP podržavaju jer su kažu na primeru Novog Pazara videli da ta politika donosi investicije. 
Jedan od sagovornika rekao je za naš potal da je “Tutin mrtav grad i brdo gladi jer posla nema, preduzeća je Šemko prepustio rodbini i rodjacima, radnici ne primaju plate, ne iznosi se ni smeće a ne čiste se čak ni mezarervi za Bajram. Zbog takve situacije i Šemkovih batinaša narod ćuti ali će na izborima reči svoje olovkom i poziva državne organe da obrate pažnju jer Šemkova mašinerija kupuje glasove i krade. Narod je ovde progledao, strah od Šemkovih batinaša pobediće želja za promenama i glad koja vlada našim gradom. Zamislite predsednika koji sruši zgradu opštine i kuću za privremenu opštinu rentira kod svog dajidže, to nema nigde, takva anarhija je neizdržljiva i svi su to videli, ovo je mali grad i sve se brzo čuje” zaključuje Hasim Dolovac.
Na skupu SDP govoriće i predsednik Rasim Ljajić kao i novoizabrani članovi odbora u Tutinu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO