SDP: Opozicija “ujedinjena” ali bez naroda!!!

Novi Pazar -Narod je svojim bojkotom Ugljaninovog tužnog skupa pokazao da su ne samo SDA, nego i BDZS Muamera Zukorlića definitivno postali politička prošlost Sandžaka. Ove dve stranke su danas izgubile izbore i pre nego što su oni zvanično raspisani.
Za Sandžačku demokratsku partiju ništa bolje nije moglo da se dogodi od njihovog javnog ujedinjenja i jedva čekamo nastupajuće izbore na kojima će SDP sasvim sigurno odneti ubedljivu pobedu.
Generatori svih problema u Sandžaku, SDA i BDZS su nakon svih svojih sukoba, tuča u džamijama i razbijanja islamske zajednice pokazali da si im zapravo jedini interesi vlast i lične privilegije.
Pozivale su SDA i BDZS svoje nekadašnje članove, fudbalske navijače, stanovnike pešteskih sela ali džaba – niko ih nije poslušao, na skupu je bilo svega 485 osoba. Svojim nedolaskom svi oni su jasno poručili i Ugljaninu i Zukoriću da im ne veruju i da su siti njihovih laži i obmana.
Na sreću svih dobronamjernih ljudi, gradjani su danas pokazali da žele mirnu, prosperitetnu i sigurnu budućnost za sebe i svoju djecu a da retrogradne snage nemaju više šta da traže u Sandzaku!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO