SDP Trostruko Uvećava Broj Mandata: Lekić Najavljuje Bolje Uslove za Decu Tutina i Sjenice

Nakon lokalnih izbora u Tutinu i Sjenici, Samir Lekić, predsednik Sandžačke demokratske partije (SDP), izrazio je zahvalnost svim biračima koji su podržali njihove liste. Istakao je da će SDP, zahvaljujući trostruko većem broju mandata, imati značajniji uticaj u novom sazivu Skupštine Tutina.

„SDP će u novom sazivu Skupštine Tutina imati šest odbornika, što je tri puta više u odnosu na prethodni saziv, kada smo imali samo dva,“ naglasio je Lekić. Dodao je da deca Tutina i Sjenice zaslužuju bolje uslove za život i rad, uključujući izgradnju sportskih hala, domova kulture, obrazovnih ustanova, kao i unapređenje puteva i podršku poljoprivredi.

„Naša deca zaslužuju da imaju normalne uslove za život, sportske hale i terene, domove kulture i obrazovne ustanove, dobre puteve i podršku za razvoj poljoprivrede,“ rekao je Lekić.

Posebno je istakao važnost razvoja Peštera, nazvavši ga biserom Balkana, koji ne sme postati mesto iseljavanja. Lekić je obećao nastavak borbe za razvoj ovog kraja i zaključio: „Naša borba za razvoj Pešteri neće stati, jer ćemo na kraju svi biti pitani koliko dobrih dela smo iza sebe ostavili.“

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO