SNP Tutin: Nesposobna vlast u Tutinu

Povodom vanrednog stanja u Tutinu zbog smeća koji je po ulicama, opštinski odbor Sandžačke Narodne Partije u Tutinu izdaje sljedeće saopćenje za javnost: Opštinski odbor SNPa u Tutinu najoštrije osuđuje nesposobnost vođenja vlasti od strane SDA u Tutinu zbog kojeg je grad mjesecima zatrpan smjećem a rješenja za ovaj problem akutuelna vlast nema.

SNP poziva predsjednika Tutina Šemsudina Kučevića da ODMAH podnese neopozivu ostavku na mjesto predsjednika. Nespsosobnost u političkom vođenju Tutina se pokazuje punih dve decenije ali zadnjih par mjeseci došlo je do kulminacije. Umjesto da se predsjednik opštine suoči sa jednim od sada vodećih problema, on beži iz grada kako bi izbegao reakciju ogorčenih građana zbog stanja u kojem je Tutin doveo.
TUTIN-GRAD SMjEĆA postao je aktuelna tema u našoj zemlji i regionu zahvaljujući nesposobnoj vlasti. SNP traži od svih državnih organa da se hitno upute u Tutin kako bi rješili ovaj gorući problem i pokušaj privatizacije JKP GRADAC, a građane Tutina molimo da budu strpljivi jer se krajem godine očekuju lokalni izbori gdje ćemo ovu političku garnituru zajedno sa nagomilanim smećem počistiti iz ovog grada, stoji u saopštenju SNP, navodi se u saopštenju SNP OO Tutin.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO