Turković: SDP Sjenice spreman za lokalne izbore

U Sjenici je održana sednica Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije. Pored plana redovnih aktivnosti za naredni period, na sednici je razmatrano i ptanje najvljenih vanrednih lokalnih izbora. Predsednik OO Sandžačke demokratske partije Muriz Turković je nakon sastanka izrazio zadovoljstvo, kako je istakao, sve većim brojem članova ove partije, ali i skrenuo pažnju javnosti na, kako je kazao, nenamensko trošenje budžetskih sredstava u toj sandžačkoj opštini.

”Ukoliko, kako je najavljeno, budu raspisani vanredni lokalni izbori, Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije u Sjenici spremno će ih dočekati”, rekao je predsednik sjeničkog odbora SDP-a, Muriz Turković. On je istakao da u prilog tome, kako je kazao, ukazuje i činjenica da ova partija u Sjenici dobija sve veći broj pristalica.

Turković je skrenuo pažnju i na, kako je kazao, nenamensko trošenje budžetskih sredstava od strane aktuelne lokalne vlasti u Sjenici, predvođene Strankom demokratske akcije. On je podsetio na rezultate rada u periodu kada je u toj opštini Sandžačka demokratska partija vršila vlast i kada je, kako je istakao, ”praktično cela sjenička kotlina povezana asfaltnim putevima”.

Kometarišući radove na rekonstrukciji mosta u centru Sjenice, Turković je rakao da je to ”najlošiji projektni eksperiment i najveće građevinsko ruglo u svetu”.

izvor: rtvnp.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO