ZUKORLIĆ PODRŽAO UGLJANINA! Prodali sve principe, Islamsku zajednicu i priznali Reisa Zilkića!?

Na današnjem mitingu SDA došli su predstavnici BDZS, odbornici Jonuz Džanković i Admir Muratović koji je ujedno i predsednik BKZ. 

  
Dolazak ovih poslušnika Muamera Zukorlića na miting Sulejmana Ugljanina dokaz je da se Zukorlić potčinio volji svoga uzora, prihavitio i zaboravio sva zla koja su jedan drugome činili, od pokušaja ubistava, ranjavanja, tuča u džamijama i oko džamija, razdvajanja IZ-e, džemata, rođaka, prijatelja i braće do teške medijske pljuvačine i izazivanja stanja konstantnih sukoba koji već godinama unazad nanose štetu Sandžaku i njegovim građanima.

  
Približavanje stavova ova dva čoveka što Sandžak vode u propast, nazadnost, sukobe i bedu pokazatelj je da su izgubili podršku pristalica te da sada ovako udruženi nastoje spasiti šta se može i tako sačuvati stečeno bogatstvo i što duže ostati u političkom životu.

Zajednički nastup ovog dvojca pokazuje svu podmuklost njihove politike zadnjih godina i otkriva licemerstvo i obmanu koju su činili prema građanima. Oni su zavađali građane a sebi podizale kule, vile, kuće i stanove, te zgrtali bogatstvo preko rana svojih pristalica.

Ne čudi nezadovoljstvo članova i jedne i druge opcije koji ljuti zbog približavanja dvojice manipulanata masovno prelaze u SDP i postaju njeni članovi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO