10 fantastičnih fotografija koje se mogu uslikati samo jednom u životu

booking-Photographer

Koliko puta vam se u životu desilo da ugledate neverovatan prizor i zažalite što nemate fotoaparat da zabeležite taj trenutak? Predstavljamo vam deset fotografija koje pokazuju upravo to – neprocenjive trenutke iz svakodnevice uhvaćene okom kamere. Uživajte!

1. Katapultiranje u poslednjem trenutku

1

 

Pilot se katapultira samo nekoliko trenutaka pre nego što mu se avion srušio i raspao se na komade u zastrašujućoj eksploziji. Incident se desio u Alberti u Kanadi.

2. Granata kao vatromet

2

 

Vojne vežbe u Južnoj Koreji zvuče zloslutno u vreme kada ceo svet bruji o mogućem ratu između Severa i Juga, ali ova fotografija eksplozije granate na vežbama u Seulu oduzima dah.

3. Šest munja udara istovremeno

3

 

Munje i gromovi uvek su zahvalni za fotografisanje, ali trenuci poput ovog udara šest munja na jezeru Mičigen ne viđaju se svaki dan.

4. Olimpijski Mesec

4

 

Mesec se diže iznad Olimpijskih igara u Londonu tačno tako da se uklopi u prepoznatljive olimpijske krugove, praveći trougao nalik kuglama sladoleda.

5. Duga na kraju puta

5

 

Kao u filmu: Duga na kraju puta u bespućima američkih pustinja podseća na neke filmove Vima Vendersa, ali je nastala zahvaljujući činjenici da se tu srećom našao fotoreporter Rojtersa.

6. Hod iznad Nijagare

6

 

Od ovoga se ledi krv u žilama: Akrobata i avanturista Nik Valenda iz čuvene akrobatske porodice Valenda prelazi Nijagarine vodopade preko užeta.

7. Potopljeni tobogan u Nju Džerziju

7

 

Nekadašnje mesto vratolomne zabave postaje jeziv simbol razarajuće moći prirode: Tobogan iz lunaparka u Sisajd Hajtsu u Nju Džerziju poplavljen je posle naleta uragana Sendi, koji je uništio postolje na kojem je stajao.

8. Oči od sapunice

8

 

Sećate li se mehurića od sapunice iz mladosti? Verovatno se i vama desilo da se nakad nameste na nekom zanimljivom mestu, ali niste uspeli to da fotografišete kao ova korisnica mreže “reddit.com”.

9. Gužva u saobraKVA!ju

9

 

Saobraćaj u Žeđijangu u Kini morao je da se zaustavi da bi prošlo više od 5.00 patki preko puta.

10. Baci kosku!

10

 

Snouborder Tajler Čorlton bacio je kolegi kosku kakva se retko viđa!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO