2,5 miliona dinara za podršku palestinskom narodu

Grad Novi Pazar opredelio je finansijsku pomoć palestiskom narodu u iznosu od 2,5 milona dinara. Zaključak o dodeli sredstava donelo je Gradsko veće na redovnoj sednici.

Kako je istakao gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac Grad je je pre nekoliko dana otvorio poseban dinarski i devizni račun na koji sredstva za pomoć narodu Palestine mogu da uplate svi zainteresovani građani i pravna lica.

Pored toga što su svi zaposleni u Gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama izdvojili od svojih primanja određena sredstva, grad će narodu Palestine uputiti pomoć od 2,5 miliona dinara. Pozivam sve humane ljude  da, u skladu sa mogućnostima, uplate novac na poseban račun koji  je u  koordinaciji sa Ambasadom Palestine otvoren  upravo u svrhu prikupljanja sredstava za palestinski narod”, poručio je gradonačelnik Biševac.

Grad Novi Pazar je je pre nekoliko dana otvorio poseban dinarski i devizni račun na koji sredstva za pomoć narodu Palestine mogu da uplate svi zainteresovani građani i pravna lica.

A.A.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO