Aco Pejović ponovo vrijeđa Bošnjake – Selmi Bajrami šta ćeš ti BALINKURO!

Svima mnogo dobro poznat, ne može vas mimoići playlista bez njegove pjesme, on puni najveće dvorane u regiji … Prenosimo u potpunosti tekst koji je objavio Novi portal, a vi sami procijenite i donesite zaključak o tekstu novinara navedenog portala! Usput pogledajte i video koji govori o kulturi Ace Pejovića!

aco pejovic

Naime, po kuloarima se govori da je upravo ova balkanska zvijezda čovjek koji je svom psu dao ime Muhamed (Muhamed s.a.w.s). Pored toga, postoji saznanje da je na “Grand festivalu” čiji je učesnik bila i bh. poznata pjevačica – Selma Bajrami, došlo do incidenta u kojem je Aco uz najveću provokatorsku želju Selmi se obratio sa: “Šta ćeš ti BALINKURO ovdje?”, piše Novi portal.

I dalje to nije sve. Izvori do kojih je došao navedni portal govore i da je izjavio da se prilikom svakog odlaska u Bosnu mora ući spuštenih hlača jer se od ulaska u ovu zemlju “uhvati red BALINKURA”

Sa druge strane, ovaj pjevač jako je omiljen sarajevskoj publici prije svega, što potvrđuje prvo puna Skenderija, a onda i Zetra, a omiljen je i u drugim dijelovima BiH pa je tako svaki njegov koncert u svakom dijelu BiH “pun”, zaključuje Novi portal.

sandzakhaber, noviportal.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO