Naslovna Sport Adem Ljajić potpisao za Plave

Adem Ljajić potpisao za Plave

adem-ljajic-potpisao-za-plave

Nakon što je u svečarskom dekoru, uz baklje i vatromet, doživeo ovacije od nekoliko stotina sugrađana u centru grada, Adem Ljajić se večeras u klupskim prostorijama na Gradskom stadionu obavezao na vernost Novom Pazaru.

Dosadašnji ofanzivni vezista turskog superligaša Karagumruka, s kojim je sporazumno raskinuo saradnju inicijalno važeću do sledećeg leta, potpisao je ugovor do kraja sezone sa trenutno 11. klubom Mozzart Bet Superlige.

Od 31-godišnjeg Ljajića se očekuje da slojem patine oplemeni igru Novopazaraca na polovini rivala, gde bi veliku pomoć trebalo da ima od još jednog nedavno pristiglog majstora fudbalske igre – Sejdube Sume.

Ljajića će Pazarci zvanično predstaviti u petak od 20.00, kada će reprezentativac Srbije u 47 navrata i devetostruki strelac u dresu sa državnim grbom odraditi prvi trening s novim klupskim drugovima na istom mestu gde će u Plavi u nedelju odmeriti snage sa Napretkom u sedmom prvenstvenom kolu.

Bivši as Partizana, Fiorentine, Rome, Intera, Torina i Bešiktaša imaće pravo nastupa protiv Kruševljana, ali će utakmicu verovatno početi sa klupe za rezerve.

M. Minić

The post Adem Ljajić potpisao za Plave appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post Adem Ljajić potpisao za Plave appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version