Adem Ljajić – prioritet Manchester United-a !!!

AdemLjajic_2276618

Dejvid Mojes, novi trener Mančester junajteda, namerava da ispravi grešku montora i prethodnika na klupi “crvenih đavola” Aleksa Fergusona. Naime, Mojes nemerava na “Old Traford” da vrati Adema Ljajića, prenosi britanski Ekspres.

Podsećanja radi, Ljajić je pre tri godine, dok je bio igrač Partizana, potpisao predugovor sa Junajtedom. Trebalo je da se pridruži klubu iz Mančestera posle pola godine. Međutim, na kraju od transfera nije bilo ništa. Navodno je problem bila radna dozvola, mada su ostrvski mediji tada pisali da se Ferguson predomislio, jer nije smatrao da je Ljajić dovoljno dobar za Junajted.

U svakom slučaju želje mladog igrača bi mogle da se ispune. On je na listi želja novog trenera šampiona Premijer lige. Dobrim igrama tokom minule sezone Ljajić je privukao pažnju brojnih klubova, Milana, Intera, Čelsija, a na ruku im ide njegova situacija u Fiorentini. Naime, još uvek nije potpisao novi ugovor, a sadašnji ističe naredne godine.To znači da će “ljubičasti” ovog leta imati šansu lepo da zarade na srpskom internacionalcu ili će ga naredne sezone izgubiti bez obeštećenja, ukoliko se trenutna situacija ne promeni. Tako da će biti po principu, ko da više i bude brži, a Adem sigurno priželjkuje da to bude Junajted.

izvor: sportklik

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO