Naslovna Sport Fudbal Ademe, Ademe! Ljajić se pretplatio samo na majstorije (VIDEO)

Ademe, Ademe! Ljajić se pretplatio samo na majstorije (VIDEO)

Još jedan prelep gol srpskog internacionalca, peti u poslednjih pet utakmica

Dva protiv Palerma, po jedan Laciju i Udinezeu i već u 11. minutu – jedan Kaljariju! I opet lepotica!

Upozoravao je Siniša Mihajlović italijanske medije da Adem Ljajić neće biti u optimalnoj formi sve do kraja reprezentativne pauze, ali izgleda da je 25-godišnji momak pronašao način da svim kritičarima zapuši usta i svog trenera uveri da sve više ulazi u najbolji ritam dosadašnje karijere.

Njegovim petim pogotkom u poslednjih pet ligaških utakmica (nije dao gol samo Interu pr. a.) Ljajić je nastavio suvereni niz i najavio još bolje dane u dresu Granata, koje zajedno sa Andreom Belotijem vodi ka Evropi, možda čak i gornjem delu tabele Serije A.

Kaljari je praktično precrtan već posle 11 minuta igre na Olimpijskom stadionu u Torinu. A nakon što je Beloti zatresao mrežu posle nepunih 120 sekundi, srpski internacionalac ponovo je zablistao i novom majstorijom prevario dva defanzivca Kaljarija, a najviše golmana Storarija. Krenuo je prekaljeni italijanski golman u jednu stranu, ali lopta je imala takav efe da je otišla na drugu stranu. Doduše, deo krivice snosi i odbrana zbog lošeg postavljanja, a delom i Storari, koji je napravio lošu procenu.

Bilo kako, Ljajić gazi i nema nameru da stane.

https://youtu.be/_vRwrmvy2Eg

Exit mobile version