Naslovna HRONIKA Alma A. sa troje dece izvršila samoubistvo, sumnja se da je glavni...

Alma A. sa troje dece izvršila samoubistvo, sumnja se da je glavni razlog porodično nasilje

alma-a.-sa-troje-dece-izvrsila-samoubistvo,-sumnja-se-da-je-glavni-razlog-porodicno-nasilje
Alma A. sa troje dece izvršila samoubistvo, sumnja se da je glavni razlog porodično nasilje

Alma A. (39) koja se, kako se sumnja, u Skadru bacila sa troje male dece u hladnu Bojanu, par sati pre samoubistva pila je kafu sa jetrvom.

Alma za koju se veruje da je sa decom bila žrtva porodičnog nasilja, nestala je 2. maja sa dve ćerke stare 9 i 6 godina i sinom koji ima samo četiri godine.

Dan kasnije njen suprug Ergis je prijavio njihov nestanak.

Albanski mediji pišu da je Alma posljednji put viđena u kafiću, gde se našla sa jetrvom. Navodno je jetrva izjavila da ništa nije slutilo na tragediju i da nije ni sumnjala da će Alma da se ubije sa decom, prenosi Telegraf.rs.

Podsjetimo, sinoć je iz reke Bojane izvučeno telo njene najstarije ćerke. Devojčica, koju je pronašao jedan ribar, navodno je imala modrice po licu. Za telom Alme i drugo dvoje dece se još traga.

Policija je juče uhapsila Ergisa, a potom su izdali i saopštenje.

“Građanin E. A. (31) je dana 03. maja 2024. godine prijavio da su dan ranije, 2. maja njegova supruga, A.A. (39) i njihovo troje maloletne dece (9, 8 i 3 godine) nestali. Formirana je posebna istražna grupa da istraži razloge napuštanja stana. Na osnovu izvršenih uviđaja i policijskih obaveštajnih podataka, sumnja se da je razlog napuštanja stana nasilje koje je 31-godišnjak izvršio prema supruzi i deci, za koje se sumnja da su izvršili samoubistvo. 04. maja 2024. godine, E. A. koji je ranije osuđivan za gajenje opojnog bilja, uhapšen je zbog krivičnog dela izazivanje samoubistva”, saopšteno je iz policije.

indeksonline.rs

Exit mobile version