Naslovna Featured Istaknuto Asfaltiran krak Ulice Ruđera Boškovića u Trnavi

Asfaltiran krak Ulice Ruđera Boškovića u Trnavi

Bolje uslove za život dobili su i meštani kraka Ruđera Boškovića u naselju Trnava. Postavljen je asfalt u dužini od preko 200 metara, a sredstvau izsnosu od oko dva ipo miliona dinara obezbedila je lokalna samouprava uz pomoć nadležnih republički institucija i ministarstava.

Još jedan ugovor, koji su izvođači prošle godine potpisali sa gradskom upravom Novog Pazara je i asfaltiranje kraka Ulice Ruđera Boškovića u naselju Trnava.

Prethodnih dana ovde su radovi završeni, a meštani su se obradovali što sada ispred svojih kuća imaju sređen put. Prethodno je ovde urađena i rekonstrukcija podzemnih komunalnih instalacija, a prema rečima onih koji ovde žive, sada imaju uanpređene uslove za život, čime ovaj deo grada sada lepše izgeda.

Podsećamo, izvođači radova prošle godine nisu uspeli da realizuju 17 infrastrukturnih projekata, koje ovih dana intezivno privode kraju, pa je tako asfaltiran put u Zaguljači, rekonstrisane ulice Jugovića, Rasima Halilovića i Osmana Đikića, koje se nalaze u starom delu grada. Finalizacija ostalih projekata očekuju se narednih.

Exit mobile version