Atletičari i ove godine favoriti za sva odličja

Još nekoliko dana ostalo je do kraja ove godine i do proglašenja najboljih sportista u Novom Pazaru. Osim fudbalskog kluba, koji prolazi kroz najgori period od osnivanja, svi ostali sportisti bili su više nego uspešni. Bilo ih je na takmičenjima lokalnog karektera, pa do onog koji je san svakog sportiste, Olimpijade u Riju, Novi Pazar je i tamo imao svoje predstavnike.

Možda je ovo i najteža godina za izbor najboljih, jer je konkurencija velika. Od odbojkaša, preko košarkaša, kikboksera, tenisera do sjajnih atletičara.

Amela Terzić i Saida Bukvić vodiće ljutu borbu za sportiskinju godine, a u konkurenciji muškaraca dva juniora su najveći favoriti, Elzan Bibić i Hamad Međedović.

Kada je reč o trenerima i tu je situacija jako tesna, pa će se odlučivati između Rifata Zilkića, jedinog trenera iz Novog Pazara koji je ikada bio na Olimpijskim igrama i Husejina Dupljaka čiji su takmičari osvojili medalje na Evropskom prvenstvu.

I u kategoriji sportskog radnika atletičari će biti u konkurenciji. Tačnije direktor atletskog kluba i selektor juniorske reprezentacije Edin Zuković. Njegov glavni konkurent je predsednik odbojkaškog kluba Ervin Ćorović.

Bilo kako bilo, atletičari imaju prednost u svim kategorijama, jer učustvovati na olimpijadi je san čak i proslavljenim NBA igračima.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO