“Audi” novopazarskih registracija zaustavljen na prelazu Brnjak! Pronađeno 40 skupocenih Ajfona (FOTO)

Brnjak – Pogranična jedinica regiona Sever privela je pedesetrogodišnjeg vozača, S.E., koji je pokušavao preneti skupocenih 40 mobilnih telefona marke Ajfon, preko prelaza Brnjak.

Ova zaplena vrednih telefona, koje se sumnjiče da su prokrijumčareni, predstavlja značajan korak u suzbijanju ilegalnog šverca na ovom području.

Incident se dogodio oko 10.25 časova, kada je automobil sive boje marke Audi, sa novopazarskim registarskim oznakama, pristigao na granični prelaz Brnjak. Vozač, S.E., podvrgnut je redovnoj kontroli od strane pograničnih patrola.

Tokom pregleda vozila, policija je otkrila “skrivenu robu” koja se sastojala od čak 40 mobilnih telefona marke Ajfon, uključujući modele “Iphone 14”, “Iphone 14 pro” i “Iphone 14 max”.

Zbog sumnje da se radi o nelegalnom švercu, zaplenjena roba je predata kosovskoj carini, koja će sprovesti dalju istragu o ovom slučaju.

Pogranična jedinica regiona Sever istakla je važnost saradnje između različitih organa za sprovođenje zakona kako bi se zaustavila nelegalna trgovina i šverc, štiteći time ekonomiju i interese ovog područja.

Ovaj uspeh predstavlja još jedan korak u pravcu bezbednijih graničnih prelaza i smanjenja ilegalnih aktivnosti na tom području.

indeksonline.rs

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO